Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Bencz√ļr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megold√°sok

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Főoldal Růlunk
   A C-Vision Kft. teljes vizuálkommunikációs megoldást kínál Önnek!


A C-Vision Kft. a Cisco (TANDBERG) vizuálkommunikációs eszközökkel és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Hiszünk abban, hogy partnereink üzleti érdeke az, hogy a legjobb és leghatékonyabb technológiát alkalmazzák, ami szervesen illeszkedik a cég kommunikációs hálózatába. Ugyanakkor ezt a csúcstechnológiát a mindennapi munka részeként egyszerűen és magas fokú biztonság mellett szeretnék használni. Mindezeket a jellemzőket a vizuálkommunikáció piacán a TANDBERG norvég gyártó egyesíti magában. Neve összeforrt a csúcsminőséggel, a kiváló vevőszolgálattal és terméktámogatással, és iparágában élen jár a technológiai fejlesztésekkel, amiért a C-Vision is a Cisco (TANDBERG) termékek forgalmazását választotta.

Magyarországon először a C-Vision - mint a Cisco (TANDBERG) kiemelt partnere - foglalkozik kizárólag Cisco (TANDBERG) termékek értékesítésével, az installációval és technikai támogatással. Cégünk a teljes európai Cisco (TANDBERG) termék palettát forgalmazza, ami magába foglalja az egyszemélyes videokonferencia eszköztől a legnagyobb igazgatósági termekbe készült csúcsmodellekig, az integrációs eszközöktől a szoftvereken át a speciális piacokra tervezett megoldásokig.

A gyártó által kiképzett szakembereink teszik cégünket az Ön ideális videokonferencia megoldásokat szállító partnerévé cégének nagyságától függetlenül. Komplett megoldásokat tudunk ajánlani; a tervezéstől, a megvalósításon keresztül a tréningig, illetve a folyamatos szerviz szolgáltatásig. Mindezt a tudást a legnagyobb rugalmassággal nyújtjuk annak tudatában, hogy minden egyes partnerünk egyedi, testre szabott, innovatív megoldást igényel, összhangban a cég üzleti céljaival.