Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Foldal > Termkek > RADVISION
   RADVISION

SCOPIA Mobile

Ingyenes videokonferencia alkalmazs mobil eszkzre

A SCOPIA Mobile az els vllalati szint alkalmazs Apple® iPad®, iPhone® s iPod touch® kszlkekre, amely lehetv teszi mobil felhasznlknak, hogy teljes video, audio s H.239 adatmegosztssal kapcsoldjanak a vilgszerte kzel 2 milli, szabvnyalap videokonferencia s telepresence rendszerhez.

A SCOPIA Mobile felhasznlk kpesek teljes kren rszt venni a vllalati video and telepresence konferencikban, kiterjesztve mobil eszkzket videokonferencia vgpontt, szinte brhol, ahol csak megfordulnak.

A SCOPIA Mobile elnyei:
Videokonferencia ^
Rszt vehet szabvnyalap videokonferencikon teljes, ktirny videokommunikcival. A RADVISION SCOPIA Elite MCU-n keresztl kapcsoldva a Cisco/Tandberg, Logitech/LifeSize s Polycom telepresence rendszerek ltal kldtt tbbszrs video stream egyetlen panormakpbe van rendezve.

Mobil szlessv s Wi-Fi kpessg
Videokonferencizs elrhet akr mobil szlessv vagy Wi-Fi hlzatrl kapcsoldunk, lehetv rve a kommunikcit csaknem brhonnan, ezltal nagymrtkben hatkony zleti utazsokkor.

Egyszerre nzhet a video^ s adatfolyamot Nzze egyszerre az interaktv video s H.239 prezentcikat, gy kapcsoldva, mintha egy trgyaltermi vgpontrl nzn. A rsztvevk megtekinthetik a korbbi dikat is, ha esetleg ksve csatlakoznak, anlkl, hogy flbeszaktank a prezentlt.

Knny csatlakozni s meghvni msokat Knnyedn csatlakozhat konferencihoz kzvetlenl egy email linkre kattintva, vagy mobil eszkze naptrjbl. Elrheti a cges adatbzist, ahonnan brkit meghvhat mindezt a RADVISION fejlett vllalati integrcija teszi lehetv. Tovbbi mobil vendgeket vagy video vgpontokat hvhat meg a szmuk vagy IP cmk alapjn.

Trgyals moderlsa, adminisztrlsa Indthatja vagy lellthatja a felvtelt vagy streaminget, zrolhatja a konferencit, felhasznlkat adhat hozz/vehet el, lezrhatja a konferencit. Lenmthatja a zajos felhasznlkat, lellthatja tvoli rsztvevk kamerjt. Megvltoztathatja a rsztvevk elrendezst az egyszer Multi-Touch interfsz segtsgvel. Statisztikkat nzhet, gymint kodek kihasznltsg, felbonts, hlzati sebessg s vesztesg az alapvet hibaelhrtshoz.

^ Ingyenes software frissts.


Back