Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Foldal > Termkek > RADVISION
   RADVISION

Management alkalmazsok

A RADVISION management alkalmazsai tfog vezrlsi s management megoldst knlnak egyetlen szmtgprl elrve. Az iView nvre hallgat RADVISION management alkalmazs lehetv teszi a felhasznlknak, hogy vgpontokat, MCU-kat s hvsszablyoz alkalmazsokat irnytsanak, csakgy, mint eszkzk konfigurlst s frisstst.

SCOPIA iView Unified Central Management Suite

A SCOPIA iView egy egysges, kzpontostott management rendszer, amely tbb gyrt videokonferencia hlzatt kpes kezelni - belertve termszetesen minden SCOPIA termket olyan szervezeteknl, ahol kiterjedt video hlzat van.

A SCOPIA iView-val a rendszergazdk knnyedn kzben tarthatjk a videokonferencia hlzat bvtst olyan vgpontokkal, mint pl. a SCOPIA XT1000 trgyaltermi rendszer, vagy a SCOPIA VC240 szemlyes eszkz. The SCOPIA iView a Polycom s Tandberg vgpontjait is kpes kezelni. manage video conferencing systems from Polycom and Tandberg.

A rendszergazdk szintn kpesek az iView-val ms gyrtk rendszereinek cmjegyzkt szerkeszteni, valamint azt rtlteni a hlzat sszes vgpontjra. Az iView integrlhat a Microsoft Office s IBM Lotus Notes programokkal. Lpjen velnk kapcsolatba bvebb informcirt s rajnlatrt.


Back