Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Foldal > Termkek > RADVISION
   RADVISION

Management alkalmazsok

A RADVISION management alkalmazsai tfog vezrlsi s management megoldst knlnak egyetlen szmtgprl elrve. Az iView nvre hallgat RADVISION management alkalmazs lehetv teszi a felhasznlknak, hogy vgpontokat, MCU-kat s hvsszablyoz alkalmazsokat irnytsanak, csakgy, mint eszkzk konfigurlst s frisstst.

SCOPIA ECS Gatekeeper

A SCOPIA ECS Gatekeeper tfog, intelligens adatforgalom irnytst nyjt multimdia kommunikcis hlzatokban. Nagyban sklzhat s bvthet, teljes gatekeeper funkcionalitst knlva egyszeren s knnyen hatrozhatjuk meg a teljes video-, audio- s adatforgalmat IP hlzaton, fggetlenl annak mrettl vagy komplexitstl.

A SCOPIA ECS Gatekeeper-rel garantlt az optimlis svszlessg kihasznltsg brmilyen IP hlzaton. Megbzhatsga szolgltatk szmra is kielgt, beptett standby funkcival, a felhasznlknak pedig hatkony hvsfelptst garantl akr IP, akr ISDN hlzatokban.

A SCOPIA ECS Gatekeeper rsze a RADVISION teljes infrastruktra megoldsnak s hatkonyan integrlhat a SCOPIA paletta sszes termkvel, belertve a SCOPIA XT1000 trgyaltermi rendszert, vagy a SCOPIA VC240 szemlyes eszkzt.


Back