Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Foldal > Termkek > RADVISION
   RADVISION

Infrastruktra

A RADVISION infrastruktra egyszer kezelst biztost a szervezet egsz vizulkommunikcis hlzatnak. A RADVISION infrastruktrja SCOPIA MCU-bl (tbbhelysznes hvst sszefog szerver), tzfaltjrst biztost szerverbl s gateway-ekbl (tjrk) ll, lehetv tve a cscsminsg, vals idej konferencizst.

SCOPIA PathFinder tzfal s NAT megolds

A SCOPIA PathFinder biztostja a legjabb tzfaltjrsi technolgit a videokonferencia terletn. Az egyszeren hasznlhat SCOPIA PathFinder megoldja mind az irodai hlzat, mind a tvoli fl tzfaltjrsi problmit videokonferencia hasznlatakor, a meglv biztonsgi szintek megtartsval.

Akr egyetlen PathFinder szerver ki tud szolglni tbb, egymstl tvol lv videokonferencia hlzatot, de jl is bvthet, hiszen prosthat ms PathFinder szerverrel kapacitsnvels vagy backup cllal. A stabil Linux opercis rendszer, a kmprogramok s kls tmadk elleni beptett vdelem, az AES titkosts s a felhasznl azonosts mind a folyamatos vdelmet s a gondtalan hasznlatot szolgljk.

A SCOPIA Pathfinder rszt kpezi a RADVISION teljes infrastruktra megoldsnak s hatkonyan integrlhat a SCOPIA paletta sszes termkvel, belertve a SCOPIA XT1000 trgyaltermi rendszert, vagy a SCOPIA VC240 szemlyes eszkzt.


Back