Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Foldal > Termkek > RADVISION
   RADVISION

Infrastruktra

A RADVISION infrastruktra egyszer kezelst biztost a szervezet egsz vizulkommunikcis hlzatnak. A RADVISION infrastruktrja SCOPIA MCU-bl (tbbhelysznes hvst sszefog szerver), tzfaltjrst biztost szerverbl s gateway-ekbl (tjrk) ll, lehetv tve a cscsminsg, vals idej konferencizst.

SCOPIA Elite 5000 MCU sorozat

A SCOPIA Elite 5000 a legfejlettebb konferencia szolgltatsokat nyjtja. 1080p HD kdolssal a SCOPIA Elite 5000 knnyedn s hatkonyan kezeli akr telepresence s hagyomnyos vgpontok kapcsolatt, optimlis minsgen tartva. Az Elite 5000 mindezt bonyolult konfigurcis tllts nlkl biztostja.

A SCOPIA Elite Scalable Video Coding (SVC) technolgijval a rosszminsg hvsok gyenge hlzati felttelekkel mr a mlt. Tny, hogy a RADVISION gyorsan felismerte, hogy a felhasznl benyomsa a legfontosabb hasznlati tnyez, gy j funkcikat hozott ltre, gymint a kijelzn megjelen konferencia kzbeni informcik, az egyszer konferencia ltrehozs s belps. Mindezt egy piacvezet menedzsment fellettel kombinlva, amely a bonyolult feladatokat egyszerv teszi, rendszergazdk s felhasznlk knyelmesen s magabiztosan hasznlhatjk a mindennapokban.

A SCOPIA Elite hatkonyan integrlhat a SCOPIA paletta sszes termkvel, belertve a SCOPIA XT1000 trgyaltermi rendszert, vagy a SCOPIA VC240 szemlyes eszkzt.


Back