Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Foldal > Termkek > RADVISION
   RADVISION

Desktop rendszerek

A RADVISION Desktop rendszerek j minsg videokonferencia kapcsolatot biztostanak tlagos internetkapcsolat hasznlatval. A RADVISION desktop klienseket vlasztva egy minden az egyben megoldst kap, amely HD konferenciateremm vltoztatja PC-jt, akrhov is megy.

SCOPIA Desktop kliens

A RADVISION SCOPIA Desktop kliens lehetv teszi tvoli munkatrsaknak, hogy kapcsolatba lpjenek ms felhasznlkkal s videokonferencia rendszerekkel virtulisan brmely szmtgprl.

A SCOPIA Desktop a kiemelked hlzati tolerancit s tzfaltjrst biztost n. Scalable Video Coding (SVC) technolgival hozzsegti nt a problmamentes video kapcsolat felptshez. Teljesen kompatibilis a Microsoft® Office® s IBM® Lotus® Sametime® alkalmazsokkal. A SCOPIA Desktop sttuszinformcit is szolgltat alkalmazs, amely pont-pont kapcsolatra lett optimalizlva, de szrevtlenl bvthet tbbhelysznes hvss. Ezen fell brmely rsztvev felvtelt kszthet a trgyalsrl ksbbi visszanzsre.

A SCOPIA Desktop knnyedn integrlhat a teljes SCOPIA termkcsalddal, belertve a SCOPIA XT1000 trgyaltermi rendszert s a SCOPIA VC240 szemlyes videokonferencia eszkzt.


Back