Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Főoldal > Termékek > RADVISION
   RADVISION

A vállalati videokonferencia megoldások drámai változáson mennek keresztül. Két főbb irányzat figyelhető meg: A hagyományos irodai videokonferencia rendszerek egyre magasabb video minőségre képesek a nagy felbontású végpontokkal; új, egységes együttműködési megoldások jelennek meg a fontosabb alkalmazások révén, és a telekommunikációs forgalmazók azt ígérik, közelebb hozzák a konferenciát a számítógép- és mobil felhasználókhoz; így szükségessé válnak a konfigurálhatóság és eszköztámogatás új szintjei. Ennek eredményeként a vállalatoknak olyan standard alapú konferencia megoldásokra van szükségük, amelyek támogatják és védik a jelenlegi beruházásaikat, miközben lehetővé teszik a felmerülő konferencia megoldások rugalmas alkalmazását.

A RADVISION figyelembe veszi ezeket az igényeket és kifejlesztette napjaink piacának a legátfogóbb és erőteljesebb videokonferencia rendszerét az egységes vizuálkommunikáció számára. IP alapú konferencia megoldások tervezésében és kivitelezésében szerzett sok éves tapasztalaton alapul, és ütőképes kombinációját tartalmazza egyrészt hardver alapú szervereknek a tárgyalótermi végpontok médiatartalom feldolgozásának támogatására, másrészt szoftver alapú szervereknek a magas szintű konfigurálhatóság és a PC-re, valamint mobil eszközökre kiterjesztett használhatóság érdekében.

A SCOPIA Conferencing Platform lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak és kezdeményezzenek több résztvevős audio és video konferenciákat közvetlenül az iparág vezető, egységesített kommunikációs alkalmazásokból és kiterjesszék ezeket a konferenciákat különböző eszközökre, mint például standard alapú video konferencia rendszerek, 3G videotelefonok vagy virtuálisan bármely elérhető telefonok.

A RADVISION piacvezető szolgáltatóként nyújtja a SCOPIA® márkanév termékeit és technológiáit az egységes vizuálkommunikáció területén IP, 3G és fejlődő IMS/Következő Generációs Hálózatokon, lehetővé téve a HD videokonferenciázást, videotelefon szolgáltatásokat, bővíthető desktop és mobil végfelhasználói megoldásokat bármely készülékek között, bárhonnan.

Egységes vizuálkommunikáció

  • A legerőteljesebb és legjobban bővíthető kommunikációs platform a piacon
  • Egyszerű a telepíteni, konfigurálni és használni
  • Kiváló video minőség és működés
  • Hardver és szoftver megoldások a könnyű összekapcsolás és bővíthetőség érdekében

  • TERMÉKEK