Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Főoldal > Megoldások > Inteligens tárgyalótermek
   Inteligens tárgyalótermek
Inteligens tárgyalótermek

Az intelligens tárgyalótermek olyan konferenciarendszerekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a határok nélküli kommunikációt - hang, web vagy videón keresztül. Ezek az eszközök lehetnek projektorok, nagyképernyős LCD vagy plazma kijelzők, hi-fi hangrendszerek, mikrofonok és videokamerák. A technológia vezeték nélküli és rejtett, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy PC-alapú vagy videó prezentációkat, adat és szoftveralkalmazásokat osszanak meg.

Egy jól megtervezett intelligens tárgyalóterem integrálni tudja a számítógépeket és a video-konferencia rendszereket nehézség nélkül. A fejlett rendszerek és az irányított programozás csökkenti a legbonyolultabb megbeszélések beállításainak nehézségét, mindez mindössze néhány gombnyomással elvégezhető. Amikor videokonferencia megbeszéléseket tart, bárkit meghívhat szinte költségek nélkül.

Egy jól megtervezett és installált intelligens tárgyalóterem szépsége abban rejlik, hogy a technológia vezeték nélküli és rejtett. A megbeszélés tartalma és célja az egyetlen dolog, ami számít. A technológia azért van ott, hogy segítse Önt az egyszerű kommunikációban és a munka elvégzésében.

A cégtulajdonosok, cégvezetők és menedzserek azért telepítenek intelligens tárgyalóterme-ket, mert nagyszerű benyomást akarnak tenni vásárlóikra és leendő ügyfeleikre egy pozitív munkahelyi légkör létrehozásával. A gazdasági és intellektuális előnyök azonban messze túlmutatnak ezen. Íme, néhány előnye a jól megtervezett és installált intelligens tárgyalótermeknek.