Főoldal      Rólunk     Kapcsolat    Help Desk
|    
  C-Vision
  Vizuálkommunikációs Kft.

  1068 Budapest, Benczúr u. 28.
  Tel.: +36 (1) 439 - 1568
  Fax.: +36 (1) 439 - 1569
  E-mail.:
       Megoldások

Telepresence / HD videok
Innovatív kommunikáció
Inteligens tárgyalótermek
AV-videokonferencia integráció
       Termékek

Cisco (TANDBERG)
RADVISION
Digital Signage
 
       Szolgáltatások

Bérlés
Karbantartás
Finanszírozás
Help Desk
 


   Főoldal > Termékek > Cisco (TANDBERG)
   CISCO (TANDBERG)

Cisco (TANDBERG) TelePresence mindenkinek, mindenhol!

Cisco (TANDBERG) TelePresence-végpontok

A Cisco (TANDBERG) TelePresence-végpontok páratlan élményt nyújtanak a minőség és az egyszerűség területén. Segítünk Önnek megtalálni a megfelelő Cisco TelePresence-végpontot minden személy és csapat számára a természetes és hatékony kommunikációhoz. Innovatív portfóliónk a következőket tartalmazza:

 • Teljes mértékben testreszabható: optimalizált vagy adaptív Cisco (TANDBERG) TelePresence-helyiségek a legkiválóbb minőségű, szemtől szembe történő kommunikációhoz és együttműködéshez.

 • Többcélú: a Cisco (TANDBERG) TelePresence-megoldások részét képezi a többcélú helyiségek és együttműködési környezetek legszélesebb kínálata.

 • Személyes: modern termékek, melyek személyes használatra, irodákban, otthoni környezetben használhatók kapcsolattartásra, illetve távoli helyszíneken is igénybe vehetők a sokat utazó alkalmazottak által.

 • Megoldásplatformok: alapvető Cisco (TANDBERG) TelePresence-összetevők az adott vállalkozás számára testreszabott alkalmazásokhoz. Az olyan alkalmazási formákkal, mint a találkozók, a nagy felbontású videofelvételek, a közvetítések, a bizalmas ügyfélkezelési megoldásokkal és a távoli professzionális (például orvosi) szolgáltatásokkal a Cisco (TANDBERG) TelePresence portfóliója új szintre emeli az interakciót, a kommunikációt és az együttműködést.


 • Cisco TelePresence-infrastruktúra


  A Cisco (TANDBERG) TelePresence-portfóliója kínálja a legátfogóbb infrastruktúrát, mely integrált architektúra, egységesített kommunikáció, valamint olyan platformfüggetlen "any-to-any" együttműködés köré épül, amelyben összekapcsolhatók a Cisco (TANDBERG) és más gyártók video termékei és együttműködési technológiái. A Cisco TelePresence egy hálózati, többpontos architektúrát biztosít a méretezhetőség érdekében, valamint adaptív, igény szerinti médiaszolgáltatásokat kínál, továbbá biztosítja, hogy a rendszer integrálható legyen a Cisco és más gyártók digitális média- és együttműködési megoldásaihoz.

  A Cisco (TANDBERG) TelePresence-infrastruktúra kulcselemei a következők:

 • Kezelés: átfogó kezelőszoftver integrált ütemező, hálózatkezelő és jelentéskészítő funkciókkal, beleértve a kihasználtságot, valamint a befektetés megtérüléséi rátáját (ROI) mérő eszközöket.

 • Többpontúság: a piacvezető kapcsolási funkciók nagyméretű, kiváló minőségű és méretezhető találkozókat és nagy teljesítményű átkódoló technológiák alkalmazását teszik lehetővé.

 •